۱- نمیدونم چرا تو مدرسهها (و البته بعد بصورت تخصصیتر در دانشگاه) سعی کردن بهمون اسم رشتهکوههای دنیا، سلسلههای پادشاهی و … رو با جزئیات و سال به سال یاد بدن، اما هیچ درسی درباره مهارتهای ارتباطی و همسو کردن منافع نبود، درباره مسایل اولیه حقوقی چیزی بهمون یاد ندادن، بهمون نگفتن چرخهای تجارت چطور کار میکنه و میچرخه، نگفتن روشهای مدیریت پروژه و کار چجوریه و … . اکثر ما احتمالا هیچوقت به رشته کوههای راکی نخواهیم رفت، و شاید دومین شاه سلسله ساسانی فقط در بیست سوالی بدردمون بخوره، اما قطعا هر نقشی در زندگی شخصی و حرفهای داشته باشیم، با این مهارتها سر و کار داریم. کمک کنیم نسل بعد مهارتهایی که واقعا بهش نیاز دارن رو به وقتش یاد بگیرن، و البته خودمون هم در هر فرصتی تونستیم یاد بگیریم.
https://www.instagram.com/p/BLx7o7pg_Hc
تصویر از اولین جلسه کارگاه مذاکره ۲۰ta30 در IT Cafe که از لحاظ یادگیری و fun همزمان و ترکیب تئوری و عملی یکی از تجربههای خوبم بود. (عکس از @_itcafe_)
۲- تست MBTI (ام.بی.تی.آی) بر خلاف برخی تستهای زرد که این روزها رواج یافته، یک تست علمی در روانشناسی است که انجامش برای خودشناسی بیشتر از سوی اهل علم هم توصیه میشه.
از طرفی خیلی از تفاوتها/اختلافات ما با همدیگه در حقیقت بدلیل ویژگیهای شخصیتی متفاوته که درک و پذیرش این مساله میتونه در ایجاد تعاملات بهتر هم کاملا موثر باشه.
ممنون از @mimnajafi و تیم ۲۰ta30 که آخر سر با شرطی که گذاشتن مجبورمون کردن تا تنبلی رو کنار بذاریم و این تست ۳۰ دقیقهای رو انجام بدیم! 🙂
اگر شما هم هنوز این کار رو نکردید، حتما انجامش بدید. در پاسخها سعی کنید واقعیات (و نه ایدهآلهاتون) رو انتخاب و توجه کنید که به هیچ وجه بحث صحیح یا غلط در اینجا مطرح نیست. یک اقدام جالب بعد از تست هم احتمالا میتونه این باشه که لیست مشاهیر با تیپ شخصیتی مشابهتون رو مرور کنید.
پانوشت: طبیعتا انجام تست اینچنینی امکان خطا هم دارد و در بهترین حالت، باز هم نتایج نسبی است. بطور خاص حداقل در مورد برخی جنبههای نتایج بدستآمده خودم این نسبیت رو بهوضوح درک میکنم 🙂 بهتره تستی بدید که عدد مربوط به هر یک از جنبهها رو هم بده تا بتونید بهتر سبک-سنگین کنید.